0
Sluiten

Categorieën

Filters
  Ab de Graaf - Donderdag 24 September 2023

  FULLY LOADED DOUBLE CHEESE BURGER

  Voor de wekelijkse Beef-X Pit News wilden we de Gefu Burgerpers demonstreren. Dus hebben we meteen maar een paar dubbele cheeseburgers gemaakt. ‘It’s a dirty job, but someone has got to do it’

  Hiervoor mengen we een pond 70/30 hamburgergehakt met een royale hoeveelheid 'All About the steak rub' van Southern Dutch BBQ.

  Dit kneden we goed door en verdelen we in 4 gelijke balletjes. Deze pletten we in de nieuwe porseleinen Gefu Hamburgerpers zodat deze mooi groot, plat en voorzien van een kuiltje zijn.

  De Bastard hebben we opgestookt en op het RVS rooster grillen we 2 hamburgerbroodjes waarvan we de snijkant bestreken hebben met wat olijfolie.

  Dan mengen we Koks op Straat Spek Ui Mayonaise met 'Mac Daddy rub' van Angus & Oink naar smaak tot de perfecte burgersaus.

  De burgers grillen we op het RVS, flippen we en beleggen we alle 4 met wat cheddar kaas (helaas deze keer geen verse) en deze laten we smelten.

  Dan bestrijken het onderste broodje met Koks op Straat Truffel Ketchup, leggen daarop wat verse sla, dan een cheeseburger.

  Dan royaal de gemaakte burgersaus, wat dunne schijfjes tomaat en augurk, hierop de 2e cheeseburger met nog iets saus, wat verse sla en daarop het kapje.

  Wij zijn groot fan van de super basic Oklahoma smashed burger, maar soms is het ook gewoon heerlijk om een fully loaded burger te maken.

  Alle ingrediënten vind je terug in onze (web)shop.

  www.BEEFEXCLUSIEF.nl - Next level in BBQ!

  Recepten

  Recente artikelen

  Vergelijk 0

  Voeg nog een product toe (max. 5)

  Start vergelijking