0
Sluiten

Categorieën

Filters
    Ab De Graaf - Vrijdag 25 Juli 2021

    Cowboy Breakfast with Jack, eggs and sausages

    Waan jezelf heel even een oude pionier op weg naar het westen met dit recept.
    We stoken een vuurtje en gebruiken de gietijzeren Petromax koekenpan, de pannendrager en het handige oranje skillet handvat.
    Snij alvast 3 vastkokende aardappelen in hele dunne reepjes (julienne) en dep deze goed droog.
    We snijden 2 BBQ worstjes uit ons 'Sportzomer BBQ pakket' in dikke plakjes.
    We warmen de koekenpan lekker op en doen er wat Di Lorenzetto olijfolie in.
    Dan gaan de stukjes worst er in en bakken we deze lekker aan. Als er een beetje kleur op komt blussen we de worstjes af met wat Jack Daniels Whiskey en laten de vlam even in de pan .
    Als ze rondom lekker gebakken zijn halen we de worstjes er uit en doen de aardappel reepjes er in. Goed doorroeren en eventueel wat olie bijvoegen.
    Strooi globaal een halve theelepel komijn, paprika poeder en uienpoeder over de aardappels en roer goed door, voeg royaal zout en peper toe,
    Egaliseer het baksel een beetje over de bodem en voeg 120 ml geraspte verse cheddar Cheese toe.
    Voeg weer wat olie toe, de worstjes en 5 plakken ham in stukjes gescheurd.
    Strooi nu nog eens 120 ml geraspte Cheddar over het geheel en breek voorzichtig 4 eitjes boven het geheel.
    Maal hier nogmaals verse peper over en laat het lekker pruttelen tot het eiwit net gestold is.
    Snij wat ringetjes lente ui en strooi die over het geheel.
    That’s it! Met dit ontbijt kan je de dag wel aan! (ook lekker als lunch of 1 pan diner).
    www.BEEFEXCLUSIEF.nl - Next level BBQ
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     

    Recepten

    Recente artikelen

    Vergelijk 0

    Voeg nog een product toe (max. 5)

    Start vergelijking