CHRISTMAS - GOURMET

CHRISTMAS - GOURMET

Het hele jaar sta je achter de grill om iedereen te voorzien van de mooiste stukken vlees. Dan is het best lekker om tijdens de kerstdagen te zeggen; ”Doe het lekker zelf”.
Laten wij nou speciaal hiervoor schitterende GOURMET SCHOTELS leveren. Of je nu gaat voor wild gourmet of voor onze reguliere gourmetschotels, je hebt gegarandeerd een gezellige avond en heerlijk eten.
Ga je voor een elektrische gourmet plaat, kies er dan in ieder geval één met een thermostaat. Maar veel lekkerder nog is werken met gietijzeren pannetjes op een spiritus brander. Het leukste is natuurlijk bakken op een OFYR vuurring rond het vuur.
Gebruik mooie BBQ sauzen i.p.v. de standaard whiskey cocktailsaus. En bak in je pannetje eens wat uien, lepeltje cranberrycompote erbij en 2 lepels room even mixen en leg hier je hertenbiefstukjes in (uiteraard eerst even direct op de plaat of pan leggen.
Of bak eens wat champignons en knoflook giet hier balsamicoazijn en balsamico creme bij en leg er wat geraspte kaas over om te smelten. Kortom, ook met je gourmet kan je echt leuke dingen maken.

Bestel hier je Gourmetschotels: https://www.beefexclusief.nl/search/gourmet/

Laat een reactie achter

* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd

* Verplichte velden

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box