BLUES HOG WINTERBIER WAARDS VARKENSFILET ROLLADE

BLUES HOG WINTERBIER WAARDS VARKENSFILET ROLLADE

Dit recept is echt een mix van diverse eerder gemaakte varkensvlees recepten. De procureursteaks in herfstbier, spareribs etc.

We verwarmen de Dutch Oven met een beetje olie en kruiden de rollade ondertussen met R butts R smoking rub. Dan leggen we de rollade in de pan.
Over de bovenkant van de rollade gieten we wat Blues Hog Honey Mustardsaus. We braden hem en draaien de rollade. Ook de andere kant gieten we wat Blues Hog Honey Mustard op.
Als de rollade rondom gebraden is halen we hem er uit. We doen de gesneden zoete ui en wat knoflook in de pan bij het braadvocht tot de uien wat zachter zijn.
Dan gieten we er een fles Grolsch Winterbier bij en leggen een plak boter in de pan.

Dit laten we even pruttelen dan leggen de rollade er op en gieten hier wat Blues Hog Smokey Mountain Saus over.
We steken de Meater er in en zitten de pan in de voorverwarmde oven (180 graden).

Om het kwartier overgieten we de rollade met de uiensausmix.
Bij 58 graden halen we de rollade er uit en laten hem even buiten de pan rusten. Hij gaart dan nog rustig door naar 62 graden.

We serveren de rollade overgoten met de ui-BBQ saus.

Bestel hier je Waards Varkensfilet rollade: https://www.beefexclusief.nl/waards-varken-varkensfilet-rol…

Laat een reactie achter

* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd

* Verplichte velden

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box