Toegevoegd aan winkelwagen!

Voor 10:00 besteld, vanavond in huis (ma-vr)*

View my cart (0)
picanha

BLACK ANGUS PICANHA

Holy Smoke, dat was een super Picanha afgelopen zaterdag! En weer zo simpel om te maken.

PICANHA

Holy Smoke, dat was een super Picanha afgelopen zaterdag!
En weer zo simpel om te maken.
Eerst de vetlaag kruislings insnijden (niet te diep). Even een beetje open buigen en royaal inwrijven met gekruid zeezout.
Dan kan je kiezen voor eerst direct of eerst indirect grillen (reversed methode). Wij kozen voor de eerste. Even met de speklaag op het volle vuur. Het vet smelt gedeeltelijk en wordt mooi krokant.
Even omdraaien nog op het volle vuur en dan indirect leggen. 
Daar hebben we hem ingestreken met de Holy Smoke That's Hot BBQ sauce van Smokey Goodness.
Rustig indirect door laten garen tot 48 graden kerntemperatuur (of iets verder als je dat lekkerder vindt) en vervolgens buiten de BBQ laten rusten in aluminium folie waarin hij nog een kleine 5 graden doorgaart.
Echt helemaal top!
We zijn benieuwd wat jullie op de BBQ gegrild hebben.

Laat een reactie achter

Laat een reactie achter


Footer image

© 2024 Beef Exclusief B.V., Powered by Shopify

  • American Express
  • Apple Pay
  • Google Pay
  • iDEAL
  • Maestro
  • Mastercard
  • Shop Pay
  • Union Pay
  • Visa

Login

Wachtwoord vergeten?

Heb je nog geen account?
Maak gratis een account aan en geniet van vele voordelen.