Beef-X Graan Gevoerde Longhaas, Onglet of Hanging Tender

Beef-X Graan Gevoerde Longhaas, Onglet of Hanging Tender

De longhaas komt van de spier achter de longen, aangezien die het hele leven van het rund gewerkt heeft is dit dus echt werkvlees.
Dat betekent dat het vaak wat stugger van structuur is maar veel meer smaak heeft.

Midden door de longhaas loopt in de lengte een pees. Je kan er voor kiezen om de longhaas te splitsen en zo de pees er tussenuit te snijden. Wij hebben er voor gekozen om hem in zijn geheel te bereiden en pas op de plank de pees uit de plakken te snijden.

We kruiden deze mooie graan gevoerde longhaas met de Don Marco’s Cherry Bomb rub en bereiden hem indirect op ca. 110 graden tot een kern van een kleine 50 graden.
Dan laten we hem rusten en stoken de Big Green Egg op naar 200 graden en direct heat.
We grillen nog even de buitenkant rondom op het gietijzeren rooster. We laten hem weer heel even liggen en snijden dan mooie plakken.

 

Laat een reactie achter

* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd

* Verplichte velden

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box