Nieuw

Entrecote 200 dagen graan gevoerd USA

Tongstrelend zachte entrecote versneden uit de lende van maar liefst 200 dagen met graan gevoerde Angus uit de Verenigde Staten.

Op voorraad, bezorging via Trunkrs of afhalen in onze Showroom.

Op voorraad
X

13,38 incl. BTW

  • Voor 16:00 besteld, morgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf €95,-

Productomschrijving

  • 250 g zoete aardappels
  • 1 bol verse knoflook
  • 4 takjes tijm
  • 2 gele paprika’s
  • 4 stronkjes witlof
  • 1 citroen
  • 65 g bloem
  • ½ el bakpoeder
  • 25 g (ca. ½) ei
  • 8 plakjes gerookt spek
  • 200 g vetspek (niervet)
  • 8 takjes peterselie
  • 2 entrecotes à 300 g
  • zonnebloemolie (om in te frituren)
  •  
  • Bestrooi de entrecotes met peper en zout naar smaak. Leg ze op het rooster en gril 2 minuten aan beide kanten. Sluit tussendoor de deksel van de EGG. Neem het vlees van het rooster en laat rusten. De juiste mate van garing volgt later.

    Zet de Half Moon Raised Grid op het rooster en leg de Cast Iron Griddle Half Moon er (met de gladde kant naar boven) naast. Verwarm de zonnebloemolie in een frituurpan tot 170 °C. Leg de gepofte paprika’s op de Half Moon Raised Grid en bak de witlof enkele minuten aan beide kanten op de Cast Iron Griddle Half Moon. Leg de witlof naast de paprika op de Half Moon Raised Grid om ze warm te houden. Neem de Cast Iron Griddle Half Moon voorzichtig met de EGGmitt aan van het rooster. Leg het vlees op het rooster en gril tot het een kerntemperatuur heeft bereikt van 51°C (rosé) tot 55 °C (medium). Contoleer de garing met de Instant Read Digital Thermometer en keer het vlees om bij een temperatuur van circa 30 °C.

    Schep intussen mooie quenelles van de puree van zoete aardappel met behulp van 2 eetlepels en frituur ze in circa 2 minuten in de hete olie goudbruin. Frituur tenslotte de resterende peterselie enkele seconden. Warm de kaantjes (uitgebakken spek) op en schep de fijngehakte peterselie erdoor. Halveer de paprika’s en de entrecotes en verdeel met de witlof en de quenelles van zoete aardappel over de borden. Schep de kaantjes over de gegrilde entrecote en garneer met de gefrituurde peterselie.

De bezorging wordt verzorgd door PostNL en vindt plaats op dinsdag tot en met zaterdag. Op zondagen, maandagen en feestdagen wordt niet geleverd.

U kunt bij het afrekenen kiezen voor levering de volgende dag. Dat kan voor bestellingen die tot 16.00 uur geplaatst zijn.

Meer informatie

Bestellingen na 16.00 uur komen een dag later. Een excact tijdstip van levering is niet vooraf af te spreken. Via track&trace van PostNL kunt u zien wat de verwachte aflevertijd is. Er kan echter geen garantie worden gegeven dat PostNL bij standaard verze

Reviews

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box