Nieuw

Flat Iron steak (Sukade)

Flat Iron steak word versneden uit de sukade, maar dan zonder de vetkap en zonder het taaie vlies. De sukade wordt als het ware gesplitst en kan dan als een fantastische steak dienen.Sukade zoals u nog nooit sukade hebt gegeten!
Op voorraad
X

5,80 incl. BTW

  • Voor 16:00 besteld, morgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf €95,-

Productomschrijving

Een Flat Iron Steak wordt gesneden van een runder-sucade. Een heerlijk mals stuk vlees om als steak
te bereiden op de barbecue. Wat zeezout en gemalen peper is al voldoende om de steak lekker op smaak te brengen.

Bereidingswijze
• Bereid de BBQ voor om indirect te garen en zorg voor een temperatuur rond de 175-200°C
• Leg het vlees op de BBQ.
• Gaar de steak tot een kern van 50°C
• Als de kerntemperatuur is bereikt, keer dan het vlees een paar keer om op de hete BBQ
• Laat de steak 5 - 10 min rusten 
• Serveer en snij de Flat Iron Steak

Serveer de steak met bijvoorbeeld gemengde sla, olijven en tomaatjes. Verder wat olijf olie en gedroogde oregano. Een heerlijke smaakcombinatie!
Eet smakelijk!

de Flat Iron Steak: een heerlijk mals stuk vlees. Kort en hard afgrillen 

De Flat Iron word versneden uit de sukade, maar dan zonder de vetkap en zonder het taaie vlies. De sukade wordt als het ware gesplitst en kan dan als een fantastische steak dienen.

De bezorging wordt verzorgd door PostNL en vindt plaats op dinsdag tot en met zaterdag. Op zondagen, maandagen en feestdagen wordt niet geleverd.

U kunt bij het afrekenen kiezen voor levering de volgende dag. Dat kan voor bestellingen die tot 16.00 uur geplaatst zijn.

Meer informatie

Bestellingen na 16.00 uur komen een dag later. Een excact tijdstip van levering is niet vooraf af te spreken. Via track&trace van PostNL kunt u zien wat de verwachte aflevertijd is. Er kan echter geen garantie worden gegeven dat PostNL bij standaard verze

Recepten

Reviews

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box