Toegevoegd aan winkelwagen!

Voor 10:00 besteld, vanavond in huis (ma-vr)*

View my cart (0)

Waards rund (Rubia Gallega) - Beef Shank Hammer

Omschrijving

Klik hier voor ons eigen recept

Bind het vlees om het bot, zodat het tijdens het garen bij elkaar blijft. Vraag uw slager dit te doen als u niet weet hoe.

Meng alle ingrediënten voor de dry rub. Bestrijk het vlees met wat olijfolie en strooi aan alle kanten een dikke laag van de dry rub.

Steek uw Kamado aan met een indirecte temperatuur van 120ºC (248F). Leg het vlees op de roosters en sluit het deksel.

Na 2 uur controleer je of het vlees een goede kleur heeft en de rub aan het vlees plakt. Dan haal je het eruit. Verhoog de temperatuur in de rookoven tot 160ºC (320F).

Wikkel de runderschenkel in aluminiumfolie met de samengestelde boter en plaats deze terug in de rookoven. Steek de thermometer door de folie terug in het vlees.

Nu kook je de runderschenkel tot een kerntemperatuur van 96ºC (204F). Laat het een half uur of langer in de folie rusten in een koeler.

Serveer het met nacho's, salsa en guacamole zoals ik in de video doe.

Waards rund (Rubia Gallega) - Beef Shank Hammer

Productformulier

Klik hier voor ons eigen recept Bind het vlees om het bot, zodat het tijdens het garen bij elkaar blijft.... Lees meer

€40,75

Afhalen in onze winkel

Nog 2 op voorraad Voor 10:00 besteld, vanavond in huis of afhalen in de Showroom

    • Deskundig advies in de gezelligste BBQ Shop
    • De (keramische) BBQ Specialist
    • Sfeervolle professionele workshopruimte
    • On- & offlineslager
    • Vandaag verstuurd? Je hebt nog: Apr 16, 2024 10:00:00 +0200
    Heb je een vraag over dit product?

    Ons Beef Exclusief team helpt je graag verder! Klantenservice

    Stuur ons een berichtje!

    Bezoek onze showroomBezoek onze showroom

    Beef Exclusief
    Bredeweg 126
    2761KB Zevenhuizen
    Nederland
    Bekijk openingstijden

    Omschrijving

    Klik hier voor ons eigen recept

    Bind het vlees om het bot, zodat het tijdens het garen bij elkaar blijft. Vraag uw slager dit te doen als u niet weet hoe.

    Meng alle ingrediënten voor de dry rub. Bestrijk het vlees met wat olijfolie en strooi aan alle kanten een dikke laag van de dry rub.

    Steek uw Kamado aan met een indirecte temperatuur van 120ºC (248F). Leg het vlees op de roosters en sluit het deksel.

    Na 2 uur controleer je of het vlees een goede kleur heeft en de rub aan het vlees plakt. Dan haal je het eruit. Verhoog de temperatuur in de rookoven tot 160ºC (320F).

    Wikkel de runderschenkel in aluminiumfolie met de samengestelde boter en plaats deze terug in de rookoven. Steek de thermometer door de folie terug in het vlees.

    Nu kook je de runderschenkel tot een kerntemperatuur van 96ºC (204F). Laat het een half uur of langer in de folie rusten in een koeler.

    Serveer het met nacho's, salsa en guacamole zoals ik in de video doe.

    Wat klanten zeggen over Waards rund (Rubia Gallega) - Beef Shank Hammer

    Waards rund (Rubia Gallega) - Beef Shank Hammer

    Waards rund (Rubia Gallega) - Beef Shank Hammer

    5.0 van de 5 sterren

    1 heeft dit product beoordeeld

      Reviews

      Gebaseerd op 1 review Schrijf een review

    Recent bekeken

    Footer image

    © 2024 Beef Exclusief B.V., Powered by Shopify

    • American Express
    • Apple Pay
    • Google Pay
    • iDEAL
    • Maestro
    • Mastercard
    • Shop Pay
    • Union Pay
    • Visa

    Login

    Wachtwoord vergeten?

    Heb je nog geen account?
    Maak gratis een account aan en geniet van vele voordelen.