Waardse boerderij kip box - ca. 8 kg

€84,85 Incl. btw

Merk:

Aaibaarvlees

Levertijd:

Voorraad

Waards vlees is duurzaam topkwaliteits vlees van lokale boeren. De dieren lopen vrij buiten of staan warm in de comfortabele stal met rubberen ’ligbedden', stro en muziek. Ze eten vers gras in de weide en worden bijgevoerd met speciaal voer en biologische

Maak een keuze

Aantal

+ -

 

Levertijd: Voorraad

EERLIJK VLEES UIT HET GROENE HART 

Koeien die relaxed rondlopen, kauwend op biologische kruiden, stressvrije varkens en kippen die een strobaal op fladderen en deze op hun gemak uit elkaar trekken. Dat is Aaibaar Vlees. Dieren die een beter leven hebben door extensieve veeteelt. Dit houdt in dat er extra zorg is voor het dierenwelzijn. De bedrijfsvoering van de boeren gericht is op kwaliteit en zorg en niet op kwantiteit en volume. De tegenstroom dus van de massaproducties en kiloknallers waarvan de herkomst voor u vaak onduidelijk is.

Aaibaar Vlees komt van runderen, varkens en kippen van boerderijen in het Groene Hart waar de nadruk op dierenwelzijn en ruimte ligt. Zo wordt Waards Rund afgemest op de boerderij van Karel de Bruijn in Snelrewaard bij Oudewater, Waards Varken komt uit IJsselstein en de Waardse Boerderij Kip leeft op de boerderij van Victor van der Werf in Ter Aar.Deze boerderijen zijn op afspraak ook allemaal te bezoeken. De boeren vertellen graag en met trots over hun werk. Hun zorg en werkwijze proeft u zeker terug in de pure en intense smaak van het vlees.

 

WAAROM KOPEN BIJ AAIBAAR VLEES?: 

- Steun aan lokale boeren in hun Beter Leven Bedrijfsvoering.
- Restaurant-kwaliteit vlees
- Vlees zonder preventief toegediende antibiotica
- Gezonder en meer smaak
- Besteld vanuit uw stoel 
- Keuze uit rund, kip en varken en combinatie pakketten
- U koopt bij bedrijven uit het Groene Hart

Aantal Product Verpakking Totaal gewicht
4 kip filet per 2 stuks verpakt 300 gram 0.6 kg
2 Kip dijenvlees 500 gram 1.0 kg
2 Kip vleugels 500 gram 1.0 kg
1 Kip rollade 1.000 gram 1.0 kg
4 Kip burgers 150 gram 0.6 kg
1 Hele Kip 1.000 gram 1,0 kg
1 TV sticks gemarineerd 500 gram 0.5 kg
1 Kip poelet 500 gram 0.5 kg
2 Kip gehakt 500 gram 1.0 kg

 

 

WAARDSE BOERDERIJ KIP komt uit Hazerswoude. Boer Gijs de Wit en zijn mensen zorgen er voor dat de kippen niets te kort komen. Het is met recht een echte beter leven kip. Zo hebben de kippen een overdekte uitloop en lopen met maximaal 12 kippen op één vierkante meter. Tenzij ze het zelf gezellig vinden natuurlijk en elkaar opzoeken, maar de ruimte is er voor ze. Deze kippen zijn ook van een langzamer groeiend ras wat gezonder is voor de kippen en het vlees ook meer smaak en textuur geeft. De dieren leven in natuurlijk daglicht en krijgen een donkere nachtrust van tenminste 8 uur. De kippen zijn echte scharrelaars. Ze zijn de hele dag op de vloer het gestrooide graan aan het pikken en kunnen daarnaast genieten van stofbaden. Ook liggen er strobalen waar ze op kunnen zitten en welke ze uit elkaar kunnen trekken. Kortom afleiding genoeg dus.

Powered by Lightspeed